Snelfilterweg 195, Rotterdam

Gehandicapten­zorg

Bij Dayszorg bieden we zorg die net zo uniek is als de mensen die we ondersteunen. Onze gehandicaptenzorgdiensten zijn toegewijd aan het versterken van de levenskwaliteit van mensen met een handicap, door zorgvuldig afgestemde ondersteuning te bieden die hen helpt om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Individuele Ondersteuning op Maat

Uitgebreide zorgplannen

Onze zorgplannen worden opgesteld na een zorgvuldige evaluatie en in nauwe samenwerking met cliënten, hun families en andere zorgverleners. We nemen de tijd om elk aspect van de levensstijl van de cliënt te begrijpen – van hun dagelijkse routines tot hun langere termijn ambities. Hiermee zorgen we ervoor dat onze ondersteuning niet alleen aansluit bij hun huidige situatie, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met hun veranderende behoeften. Elk plan is dynamisch en wordt voortdurend bijgesteld om te zorgen voor de beste mogelijke uitkomsten.

Empowerment en Ontwikkeling

Ontplooiing van capaciteiten

Ons doel is om elke cliënt de mogelijkheid te bieden om hun volledige potentieel te realiseren. Dit doen we door het aanbieden van op maat gemaakte programma’s die gericht zijn op het ontwikkelen van praktische vaardigheden, het verbeteren van cognitieve functies en het stimuleren van emotioneel welzijn. Of het nu gaat om het aanleren van nieuwe hobby’s, het ondersteunen van educatieve doelen of het faciliteren van fysieke activiteiten, wij zijn er om onze cliënten te helpen hun doelen te bereiken en hun onafhankelijkheid te vergroten.

Samenwerking en Gemeenschap

Een gezamenlijke aanpak

We zien de waarde van een geïntegreerde gemeenschapsbenadering waarin onze cliënten kunnen participeren en bijdragen aan de samenleving. Onze rol is om bruggen te bouwen tussen onze cliënten en de gemeenschap door middel van zinvolle sociale interacties en betrokkenheid. Dit betekent het opzetten van samenwerkingen met lokale ondernemingen, het organiseren van gemeenschapsevenementen en het faciliteren van vrijwilligerswerk, waardoor onze cliënten de kans krijgen om hun sociale netwerk uit te breiden en een actieve rol te spelen in het leven om hen heen.

Copyright © 2024 Dayszorg® alle rechten voorbehouden

Design & Development by Decazoid